SOLICITA OFERTA - Reparatii Xiaomi

SOLICITA OFERTA
Reparatii Xiaomi

  1. Înlocuire sticlă / carcasă telefon – Indiferent sau modelul telefonului tău, Mobile Service oferă servicii de schimbare sticlă, carcasă, reprații touchscreen și display.
  2. Diagnostic – Telefonul tău îți redă erori pe care nu le înțelegi? Un diagnostic complet la Mobile Service îți va spune exact ce probleme are și ce anume trebuie reparat.
  3. Reparații contact cu apa – Ai vărsat lichide pe telefonul tău? Chiar dacă tu crezi că trebuie schimbat, Mobile Service îți propune să îl repari. Verificăm componentele afectate de contactul cu apa și îți spunem ce anume trebuie reparat.
  4. Reparații software – Lasă un specialist să îți optimizeze sistemul de operare. Mobile Service asigură servicii de resoftare, update soft, decodări, deblocări și optimizare pentru o funcționare eficientă și rapidă.
Acest formular colectează numele, prenumele si adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de Confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.
Call Now Button
×