SOLICITA OFERTA - Reparatii iPod

SOLICITA OFERTA
Reparatii iPod

  1. Reparații ecran / carcasă Ipod – Un iPod spart te pune în dificultate. Mobile Service oferă servicii complete de schimbare ecran și carcasă iPod, iar în funcție de daunele provocate, asigurăm reparații touchscreen și display pentru orice model de iPod.
  2. Diagnostic – Inovația tehnologică ne aduce multe beneficii, dar erorile sistemului de operare al unui iPod te iau pe nepregătite. Mobile Service îți spune diagnosticul precis al iPod-ului tău și îți prezintă toate aspectele ce trebuie reparate.
  3. Reparații contact cu apa – Apa ajunsă în sistemul iPod-ului tău poate fi fatală. Mobile Service oferă servicii profesionale de uscare și reparare iPod în cazul contactului cu apa, indiferent de modelul de iPod pe care îl deții.
  4. Reparații Software – Unele daune nu provin din șocuri sau factori externi care intră în legătură cu iPod-ul tău. Mobile Service se ocupă de toate aspectele ce țin de software, resoftări și upgrade, deblocări, decodări și optimizare sistem de operare pentru toate modelele de iPod.
Acest formular colectează numele, prenumele si adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de Confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.
Call Now Button
×