SOLICITA OFERTA - Reparatii iPad

SOLICITA OFERTA
Reparatii iPad

  1. Înlocuire sticlă/ carcasă Ipad – Ipad-ul este util, dar fragil. Un singur șoc îți poate deteriora complet Ipad-ul și funcționalitățile acestuia. Mobile Service asigură servicii de reparații ecran, carcasă, tocuhscreen și display, indiferent de modelul Ipad-ului.
  2. Diagnostic – Ipad-ul tău nu mai funcționează așa cum îți dorești? Mobile Service oferă servicii de diagnostic pentru toate modele de Ipad de pe piață. Îți spunem concret ce probleme a întâmpinat și ce reparații sunt necesare pentru ca Ipad-ul tău să funcționeze ca nou.
  3. Reparații contact cu apa – Micile accidente cu lichidele îți strică buna dispoziție. Dacă ai vărsat lichide pe Ipad-ul tău, Mobile Service oferă servicii de uscare și reparare a daunelor provocate în sistemul de operare care a intrat în contact cu apa.
  4. Reparații Software – Ipad-ul tău poate funcționa la viteză optimă! Indiferent de model, Mobile Service asigură servicii de resoftare, update soft, deblocări și decodări, care îți vor optimiza complet softul si viteza de navigare.
Acest formular colectează numele, prenumele si adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de Confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.
Call Now Button
×